NAVAZUJEME PARTNERSTVÍ SE ZNAČKOU JAGUARFOX.

To, že se esport neustále vyvíjí víme. A spolu s ním i další oblasti, které vnímají zajímavé obchodní příležitosti v tomto mladém odvětví. Jako například suplementy pro hráče, energetické tyčinky či vitamíny.

Právě proto jsme navázali spolupráci se značkou JaguarFox, která působí na českém a slovenském trhu od jara tohoto roku. Právě společnost Maxsport s.r.o., která stojí za produkty JaguarFox má už dlouhodobé zkušenosti s vývojem funkčních potravin a doplňků a patří mezi lídr na trhu s funkčními potravinami.

Proto se rozhodli uplatnit své znalosti a vstoupit do gamingu a vyvinout doplňky stravy šité přímo na míru gamerům. Díky JaguarFox si tak gameři mohou dopřát skvělou energetickou tyčinku, malé shoty plné funkčních látek, které podporují bdělost, soustředěnost či kapsle na soustředění a mozkovou aktivitu.

Pro odhalení nového partnera jsme zvolili trošku netradiční pojetí. Příběhovým videem ve kterém skvěle zahrál náš coach League of Legends, jsme chtěli vykreslit napětí a stres, který hráč zvládá. Zároveň jsme nechtěli nudně prezentovat produkt hned na začátku, ale vtáhnout diváka do děje a odhalit velké překvapení až na konci a tak vybudit zájem o značku a produkty.