PRVNÍ ESPORT GAMING ZÓNA NA JULISCE

Gaming zóna na fotbalovém stadionu? Ano jde to! Nově se nám podařilo udělat první gaming zónu na fotbalovém stadionu Juliska, kde hraje své domácí zápasy FK Dukla Praha. Ta vznikla při příležitosti ligového zápasu FK Dukla Praha proti Sparta Praha “B”.

Na začátku naší spolupráce s FK Dukla Praha jsme si dali za cíl vybudovat gaming zónu, která bude sloužit jako propojovací hub mladé generace fotbalistů, FIFA esport hráčů a hráčů samotného klubu. První počin se nám podařilo udělat o posledním dubnovém víkendu. Během domácího zápasu proti pražské Spartě “B” vyrostla v útrobách osmitisícové tribuny na Julisce gaming zóna. K dispozici nabízí dvě herní stanoviště s konzolemi Playstation a herním 55″ monitorem Philips s 144hz odezvou. Tedy ideální kombinace pro milovníky hraní na konzoli.

Spolupráce fotbalových klubů na úrovni gamingu.

Gaming zóna nabízí kromě zábavy i další možnosti. Těmi hlavními důvody jsou samozřejmě marketingové akce pro partnery, kdy značky mohou velmi dobře navázat vztah s mladou cílovou skupinou a jejich rodiči. Dalším důvodem je ovšem prohloubení vztahů mezi fotbalovými kluby! Ty dneska vyhledávají pro své fanoušky možnosti, jak je zabavit a proto gaming zóny nabízejí možnosti spolupráce i na poli esportu.

Dobrým příkladem byl právě domácí zápas FK Dukla Praha proti Sparta “B”. Oba dva kluby disponují FIFA hráči. Sparta pozvání svých hráčů do Gaming zóny Dukly s radostí přijala. I samotní hráči ze Sparty byly nadšení z toho, že se mohou potkat s fanoušky na offline akci, zahrát si showmatch proti klukům z Dukly a strávit příjemný čas na stadionu.

Kromě exhibičního duelu mezi Casterem a hráčem Dukly Davidem Skopcem se návštěvníci také mohli těšit na týmový merch FK Dukla Praha a merch partnerů zóny ČSOBPhilips#gaming