Tvoříme esport marketing a poradenství pro FK Dukla Praha

V poradenství a marketingu esportového týmu Dukly bude nově figurovat Inside Media. 

„Rozhodně se chceme jako klub v esportu nadále profilovat. Společná cesta s Inside Media pro nás byla v tuto chvíli nejlogičtější a dávala nám největší smysl. Doufám, že klukům se bude v našich barvách nadále dařit a budou Duklu dobře reprezentovat. Budeme se snažit jím k tomu společně s Inside Media vytvořit co nejlepší možné podmínky,“ řekl Petr Lupínek, marketingový manažer Dukly.

Duklu v esportu zastupuje dvojice hráčů Leoš „Efik55“ Effenberger a Lukáš „Ballumi10“. Společně s Inside Media plánujeme do budoucna ještě rozvinout naši aktivitu na poli e-sportu: v minulosti to byly například streamované přátelské zápasy našich reprezentantů s členy A-týmu nebo přátelské utkání ve FIFA s pražskou Slavií před naším vzájemným zápasem v domácím poháru. 

„Jsme rádi, že můžeme pomoci FK Dukla Praha s rozvojem jeho esportové divize. Víme, že klub má bohatou sportovní historii a je to opravdu čest s ním spolupracovat. V rámci naší společné práce se chceme soustředit hlavně na rozvoj esportového povědomí, jak u mládežnické základny klubu, tak i u široké veřejnosti. Dalším krokem bude práce s mladými talenty, aby se mohli posouvat mezi tuzemskou FIFA špičku. Věřím, že společnou prací dokážeme udělat hezké projekty, které budou bavit. “ dodal majitel esportové agentury Inside Media Vojtěch Klapuch.

Agentura Inside Media se podílí také na budování multigamingového komunitního centra Olomouc Gaming Centrum, jehož prostory budou moci k tréninku využít také naši reprezentanti. Ke klientům agentury patří mj. esportové týmy Pardubic a Slovácka.